Când explorați magazinele de parfum din apropiere, veți găsi întotdeauna multe dimensiuni diferite pentru sticle și, de asemenea, prețuri variate pentru fiecare parfum. Nu numai că, unele sunt etichetate drept „parfum” și câteva „colonie”, deoarece adesea există o diferență semnificativă de preț între două. „Colonia” este o versiune mult diluată a „parfumului”. Când cumpărați apă de colonie, amintiți-vă că aceasta vine adesea în „atomizor”, ceea ce face mult mai ușor de utilizat. Când vine vorba de parfum, este mai mic și poți să te uiți pur și simplu la sticle pentru cuvintele parfum/parfum sau colonii.

Parfumurile conțin alcool ca ingredient principal, ceea ce indică clar că acesta va începe să dispară după ce îl folosiți. Este nota de bază care rămâne pe piele mult parfum arabesc femei  timp și este parfumul care va rămâne în cameră după ce ați plecat. Pe de altă parte, coloniile sunt pline cu mai mult alcool decât mirosuri și sunt relativ mai slabe, dar este posibil să lase în continuare mirosul. Diferența majoră dintre aceste două produse constă în modul dvs. de utilizare, precum și în preț.

Când aplicați parfumuri, trebuie să vă asigurați că nu aplicați atât de mult. Asigurați-vă că aplicați atomizorul la fel ca și parfumurile, pe punctele de presiune ale încheieturilor sau în spatele urechilor. Alegând modalitatea potrivită, nu va trebui să aplici din nou parfumul, astfel încât să poată rămâne cu tine toată ziua. Când vine vorba de colonii, poți folosi mai multe, dar totuși trebuie să fii foarte atent să nu aplici prea mult. Acolo de colonie se evaporă mult mai repede, iar când te obișnuiești cu felul în care miroase, de obicei vei adăuga mai mult pentru că nu mai poți mirosi singur. Nu uitați că alții încă îl pot mirosi. În timp ce pulverizați apa de colonie, aplicați-o pe păr, încheietura mâinii și gât, apoi lăsați-o.

Atunci când decideți asupra alternativei potrivite, eticheta de preț este întotdeauna un aspect important. Majoritatea oamenilor iubesc coloniile pentru că vin în dimensiuni mari, costă mai puțin și vin cu atomizator. Parfumurile, insa, sunt mult concentrate, nu vin cu atomizor si sunt de obicei mai scumpe. Ambele produse funcționează eficient, dar pot mirosi în moduri diferite la diferite persoane. Din cauza prezenței alcoolului și a timpului necesar pentru a se evapora, un parfum poate ajunge să mirosească diferit față de coloniile.

În afară de parfum și colonie, există un alt produs și anume splash, care dă și miros, dar conține alcool și apă ca ingrediente principale. Aceste produse sunt considerate a fi utilizate mai generos decât parfumul și colonia convenționale. Datorită alcoolului, nu va fi copleșitor, în schimb se va simți bine pe piele când este folosit.

Când purtați parfumul dvs., fie pentru o ieșire de noapte sau la locul de muncă, trebuie să fiți sigur că cunoașteți diferența de bază dintre colonia și parfum. De asemenea, este imperativ să îl folosiți în mod corect pentru a face impresie veșnică, fără ca mirosul să fie copleșitor.

Există vreo diferență între Colonia și parfum?