Ίσως σας έχει προσφερθεί να έχετε μια μεγάλη ευκαιρία που απλά δεν μπορείτε να χάσετε ή απλά θέλετε να έχετε μια νέα αρχή σε ένα διαφορετικό μέρος της χώρας. Το σχέδιό σας είναι να μαζέψετε όσα περισσότερα προσωπικά σας αντικείμενα μπορείτε στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας, να πετάξετε τα ποδήλατά σας στο ράφι, να δέσετε διάφορα αντικείμενα στην οροφή, να φορτώσετε τη γυναίκα, τα παιδιά, τον σκύλο και μακριά. πήγαινε εσύ!

Τα πράγματά σας είναι όλα συσκευασμένα μεταφορα πιανου και οι μετακομίσεις επίπλων έχουν προγραμματιστεί και τώρα απλά περιμένετε να φτάσει η μεγάλη μέρα. Τι γίνεται όμως αν οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δύο ή και τρία αυτοκίνητα, πώς θα τα μεταφέρετε όλα στο νέο σας σπίτι; Η απλή λύση: σκεφτείτε να προσλάβετε μια ναυτιλιακή εταιρεία μεταφοράς αυτοκινήτων για να μετακινήσει το αυτοκίνητό σας για εσάς.

Οι μεταφορείς αυτοκινήτων μπορούν να μεταφέρουν το όχημά σας στο νέο σας σπίτι με ασφάλεια και ασφάλεια, χωρίς τον κίνδυνο να χρειαστεί να το οδηγήσετε μόνοι σας σε όλη τη χώρα. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά η σκέψη να μου χαλάσει το αυτοκίνητό μου σε ένα σκοτεινό κομμάτι δρόμου στη μέση του πουθενά με όλη την οικογένειά μου μέσα, δεν είναι η ιδέα μου για μια καλή στιγμή. Και σίγουρα δεν είναι ο τρόπος που θα ήθελα να ξεκινήσω το ταξίδι μου σε ένα νέο σπίτι.

Με έναν επαγγελματία μεταφορέα αυτοκινήτου, το αυτοκίνητο, το φορτηγό, το RV ή το SUV σας θα φτάσει στην μπροστινή σας πόρτα χωρίς καμία απολύτως φθορά και χωρίς να ανησυχείτε ότι προσπαθείτε να το οδηγήσετε μόνοι σας. Όλα για πολύ λιγότερο από όσο νομίζετε. Ορισμένοι μεταφορείς αυτοκινήτων μπορούν ακόμη και να μεταφέρουν τη μοτοσικλέτα ή το σκάφος σας και μπορούν να κάνουν ειδικές ρυθμίσεις για να διασφαλίσουν ότι το σπάνιο κλασικό ή πολυτελές όχημά σας προστατεύεται καλά από όλα τα στοιχεία σε όλο το ταξίδι. Αλλά προτού βγείτε έξω και προσλάβετε μια εταιρεία για να μετακινήσετε το αυτοκίνητό σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε και να κάνετε για να κάνετε το ταξίδι όσο το δυνατόν πιο ομαλό και χωρίς ανησυχίες. Μετά από όλα, έχετε ήδη αρκετά πράγματα στο πιάτο σας για να ασχοληθείτε. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, σωστά;

Επιλογή εταιρείας μεταφοράς αυτοκινήτων – Κάντε την έρευνά σας

Ερευνήστε διάφορες εταιρείες μεταφοράς αυτοκινήτων για να πάρετε μια ιδέα για το τι προσφέρουν σε όρους τιμής και εξυπηρέτησης. Το Διαδίκτυο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε όταν πρόκειται να λάβετε προσφορές τιμών, αλλά προειδοποιήστε ότι εάν η προσφορά που λαμβάνετε φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, τότε μάλλον είναι. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα, παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Αναζητήστε μια εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και όχι για μια εταιρεία που προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή. Ωστόσο, είναι καλή ιδέα να λάβετε πολλές προσφορές πριν αποφασίσετε με ποια εταιρεία θα πάτε.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις μια εταιρεία μεταφοράς αυτοκινήτων δεν θα μπορεί να στείλει το αυτοκίνητό σας απευθείας από τη μια τοποθεσία στην άλλη. Τα τρέιλερ μεταφοράς μπορούν να χωρέσουν έως και δώδεκα αυτοκίνητα τη φορά με κάθε αυτοκίνητο να πηγαίνει σε διαφορετική τοποθεσία, έτσι ώστε το αυτοκίνητό σας να μπορεί να μεταφερθεί μέσω άλλων σημείων πτώσης πριν φτάσει σε εσάς στον συγκεκριμένο προορισμό σας. Φροντίστε να ενημερώσετε τη μεταφορική εταιρεία εάν θέλετε το αυτοκίνητό σας να αποσταλεί κατευθείαν σε εσάς, καθώς μπορεί να χρειαστεί να κανονίσουν για να σας μετακινήσει διαφορετικό είδος ρυμουλκούμενου.

Βέλτιστες Πρακτικές – Επιλογή Μεταφορικής Εταιρείας Αυτοκινήτων για Διακρατικές Μεταφορές Αυτοκινήτων